Betsson insättningsbonus

Betsson insättningsbonus

Nu är det klart att matchningsfixering inte längre är så, det är bara en “berg-kaper” prognos. I vårt land, som länge har glömts av regeringen, där korruption råder, “verkar de verkliga kontraktsmatcherna”. De står, inte rädda för ordet, stora pengar. Det här är frågor av allvarliga Betsson och mycket inflytelserika människor. Eftersom sådana aktiviteter inte kan straffas, bör information inte läckas ut till Internet och media. Det är dumt att tro att du bara får en sådan match. Informationsläckage kan leda inte bara till straffrättsligt ansvar utan också till att bookmakare lär sig om detta och helt enkelt tar bort den här matchen. Det är allt.

I ögonen på redan krusningar från de allestädes närvarande skolbarnen och andra scammers, “pushing kontraktet” till höger och vänster, och med en faktor 1,2. Är det här som händer alls?! Vart ska vi Även om denna fråga gäller de personer som klarar av att förvärva sådana prognoser. Det är bara att skratta … Sannt, vad kan vara skratt om folk satsar oöverträffade summor på sådana matcher. Betsson Tja, som ett resultat har jag redan talat många gånger.

Ordningen med bedrägerier är mycket enkel och läsbar. När du fiskar, foder du din framtid dagen innan, eller hur? Här är principen densamma: Först erbjuds du flera fria “hundar” med koefficienterna 1.2-1.4. Efter flera passeringar hänger spelaren, inspirerad av lycka, tätt på cheaterens krok, som i sin tur börjar agera. För nästa match kommer han att kräva en anständig summa, förklarar att prognosen är överköpt av en professionell, och koefficienten för den kommer att ligga på ca 4.

Naturligtvis tillbringade han en stor mängd, men tar bara 100% etc. Det är sant att dessa 100% kan vara väldigt olika – från 1 000 till 30 000 rubel. Det finns individer där denna värdesiffran är 100 rubel. Det är inte ironiskt, men varje sådan lzhekapper har utländska informanter som Betsson påstås hålla konstant kommunikation med dem. Detta är inte alls i någon grindklättring. Det här är en lögn, en banal bedrag. Tro inte på sådana människor.

Mer här: Svenska bloggen Bets-SE