Framtidens mästare Formel 1? Den befintliga världsmästaren är tydlig om sina efterträdare

Framtidens mästare Formel 1? Den befintliga världsmästaren är tydlig om sina efterträdare

Världsmästerskapet med Formel 1 närmar sig långsamt. På söndagen 25 mars startar Melbourne en ny säsong, och Lewis Hamilton, världens bästa mästare, hoppas kunna få mer konkurrenskraftiga ryttare i år för att slåss för seger. En av dem kan vara Max Verstappen, en stor Formel 1-fläkt.

Max Verstappen blev den yngsta föraren i F1 historia när vid en ålder av 17 år och 166 dagar, gjorde han sin debut i den australiensiska Grand Prix 2015. Sedan dess har han vann tre lopp och prata om det i superlativ. Lewis Hamilton ses också som en framtida världsmästare. “Hon har definitivt potentialen att bli världsmästare”, citerade orden på 33-årige Mercedes rider express.co.uk.

“Han är i ett bra lag och han kan växa här. Han har redan haft några bra årstider. När jag var som han var jag inte ens i Formel 1 alls. Således i jämförelse med mig och med många idrottare mycket framåt “sa han mästare fyrfaldig världen”. Så länge jag ras, kommer jag att göra allt för att inte vinna, jag förväntar mig, men i år med svenskarna på banan av det stora slaget “, säger Hamilton.