Odds insättningsbonus

Odds insättningsbonus

Låt oss göra det här: ta matcherna i en kategori (till exempel de 6 bästa i hemmet – mot utomstående) och se hur de senaste 9 åren har hamnat i två situationer:

värdarna är i god form och gästerna är dåliga;
värdarna stallade och utomstående började komma ut ur bordets botten.

Om vårt antagande är korrekt, då i det första fallet, borde ägarna vinna mer ofta än i andra.
För illustration kommer jag att ge 2 matcher (figur 1)

I de 1: a raderna matchade matcher (med linjer), i de följande linjerna matchar de 5 sista matcherna hemma / bort för varje lag.
I teorin verkar det som att i matcher till vänster (som Arsenal – Sunderland), bör sannolikheten för att vinna vara mindre än i matcher till höger. Och linjen antyder detta.

Vad händer verkligen?

Figur 2 visar matcherna, indelade i två kategorier. Indikatorn som anger förhållandet mellan värd och match för matchdagen är skuggad i brun.

I den vänstra gruppen finns matchningar, där denna inställning är lägre, i den högra, där den är högre, det vill säga värdarna är i utmärkt form och de som har en krasch förlorar för alla.

Det faktum att grupperna är felaktiga kan ses längs linjen för matchen. Den vänstra gruppen har antalet matchningar, där värdarna har ett handikapp (-2) och över 53,8% och den högra – 62%. Och resultatet var följande: i den vänstra gruppen var procenten av segrar 86,2% och i den rätta gruppen var det 73%.

En ganska intressant slutsats följer av detta: förhållandet mellan lagformar påverkar inte bara sannolikheten för seger utan påverkar även omvänd invers.

Någon kommer att säga att 150 matcher inte är en indikator. Men faktum är att ett sådant mönster observeras under hela 9 år i varje säsong och för nästan alla par av motståndare (mellanbönder, utomstående topp 6, mellanbönder topp 6 etc.).

Så det finns något att tänka på!

Vilka är principerna för vadslagningsföretag som delar spelarna i kategorier? Vill du veta vilken grupp du tillhör? Vill du veta vilken grupp som är fördelaktig att vara och vad du behöver göra? Läs sedan den här artikeln till slutet.
Hur delar spelmästare spelare i kategorier?

Se vidare: Spelaisverige.com – Jämför casinon på nätet