På något sätt citerade den norska tidningen

På något sätt citerade den norska tidningen

Vad sägs om David De Gea? Är han närvarande?
– När vi diskuterar något specifikt – till exempel, PSG – det borde vara närvarande. Men då är det en uppdelning i positioner. Vid sådana möten samlar vi framåt, mittfältare eller fyra försvarare (här är De Gea närvarande).

– Tror du tränare, argumenterar du ofta?
– Nej – vi har samma åsikter om hur man spelar. Ibland finns det en lång diskussion, i slutet av vilken vi kommer till en enhetlig konsensus. Talet handlar vanligen om stilen: kommer vi att trycka på det högt eller kommer vi att gå djupt, välj 4-3-3 eller 3-5-2.

– Förmodligen, ibland vill du blurt ut något vildt?
– Jag gjorde detta ett par gånger för att se reaktionen och engagera andra tränare i konversationen.

– När lämnade du United?
– I januari 2011.

– Så har du helt avbrutit alla kontakter med klubben, och så plötsligt fått en inbjudan att återvända?
– Nästan. När jag kom till Carrington (justitieministeriets utbildningsstation – översättarens kommentar) som ambassadör från Molde till förseelsen. Det var ingen att kontakta.

– Fick du en överraskning med ett sådant förslag?
– Ja. På hösten besökte jag Old Trafford med min familj, och i oktober tittade jag på matchen med Juventus. I november såg jag en match med Young Boys.

– Du kan inte köpa biljetter?
– Ja, nej. Jag gillade verkligen det här fallet i Cardiff – jag hade alltid en ursäkt, de säger, “Jag måste titta på min motståndare”. Så jag åkte till Old Trafford ett par gånger.

“På något sätt citerade den norska tidningen ditt citat där du säger att du försökte vara någon annan i Cardiff.” Vad menade du?
– Citat används ofta mot dig, men ja, vad gäller fotboll var det inte vad jag tyckte om spelarna. Men jag lärde mig mycket.

– Hur spelar spelare dig? Och Mike Phelan?
– De kallar mig “chef”. Mike säger helt enkelt: “Ole.” Konstigt när de med vilka du arbetade och spelade, kallar de dig på något sätt annorlunda. Chefen är bara en – det här är Sir Alex.